Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni anayasadan beklentiler

23 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV), Türkiye’deki basın özgürlüğü konusunu düzenleyeceği konferansla masaya yatırıyor.

‘Piyasa, İktidar ve Sahiplik Kıskacında Medya: Türkiye’de Basın Özgürlüğü Sorunu’ başlıklı konferans, 23 Kasım Cuma günü Conrad Otel’de başlayacak. Üç panelden oluşan konferansın ilk oturumunda, TESEV tarafından Temmuz ayında yayınlanan ‘İktidarın Çarkında Medya’ konulu rapor tartışmaya açılacak. İkinci oturumda, birinci panelde ele alınan medya-devlet-sermaye ilişkisi ile medya politikalarının, basın ve haber alma özgürlüğü ile gazetecilik mesleği açısından yansımaları, çeşitli medya kuruluşlarında görev alan muhabir, editör ve yöneticiler tarafından ele alınacak. Konferansın Son panelinde ise, internet Sonrası oluşan yeni medyanın sağladığı yeni iletişim alanları, düzenleyici ve denetleyici politikalar, medya-vatandaş etkileşimi, basın özgürlüğü ve doğru habere erişim masaya yatırılacak. Konferansa; RTÜK Üst Kurulu Üyesi Vahap Darendeli, RTÜK Meslek Birliği Başkanı Dursun Güleryüz, Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, Taraf gazetesinden Erol Katırcıoğlu, Yeni Şafak gazetesinden Hilal Kaplan, Gazeteci Yazar Ali Akel ve Radikal gazetesinden Ali Topuz’un da aralarında bulunduğu medya dünyasından isimler katılacak .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı