Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Üniversiteli kız cinayeti

22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı Tecavüz edilip öldürülen Fatma Nur'u 3 yıl önce yanlış bir numara aradı. O ses Cem Karaçay'dı. Sapık, bin gün genç kızın peşini bırakmadı. Sonra da amacına ulaştı

Hayat dolu bir genç kızdı... Ama Fatma Nur Çelik'in (20) yaşamı, vahşetle sonlandı. Her şey 3 yıl önce yanlış bir aramayla başladı. Fatma Nur Çelik, 3 yıl önce İstanbul'daki Haliç Üniversitesi Diyetisyenlik bölümünü kazandı. Bir gün telefonu çaldı. Arayan tanımadığı bir erkekti. Karşıdaki kişi, 'Yanlışlık oldu ' dedi. Ama bu yanlışlığın devamı geldi. Telefondaki o ses, Cem Karaçay'dı. Karaçay, sesinden etkilendiği Fatma Nur'u sık sık aramaya başladı. Sapık, bu sırada askerdi. Ardından terhis olup İstanbul'a gitti. Evlenip çocuk sahibi oldu. Ama tüm bunlara rağmen Fatma'yı aramayı sürdürdü.

FiLM GiBi TAKiP...
Sonra da genç kıza buluşma teklif etti. Buluşmaya gittiğinde ise bir sürü erkekle bekleyen bir bayan gördü. Cep telefonunu çaldırınca bu kişinin Fatma olduğunu anladı. Hemen kaçtı. Ama katil, sesine taktığı kızın artık görüntüsünü de aklına yazmıştı. Sapık bir süre sonra Fatma Nur'u Yenibosna Metrobüs İstasyonu'nda gördü. Takip ederek oturduğu apartmanı öğrendi. Artık yeni adresi Fatma Nur'un eviydi. O civarda bir işe bile girdi. Öğrenmesi gereken tek şey ise genç kızın oturduğu dairenin numarasıydı. İşte katil, geçtiğimiz 10 Ekim'de bunu öğrendi. Çünkü o gün görevliler Fatma Nur'un 23 numaralı dairedeki evine telefon hattı çekiyordu.

TELEFONDAKi FERYAT
Ertesi gün internetten bir arıza formu doldurup kendine internet tamircisi sürü verdi. Katil, genç kızın yalnız bir anını kolluyordu. İşte sapık o ana 13 Ekim sabahı ulaştı. Kapıyı çalıp arızayı gidereceğini söyledi. Bu sırada Fatma Nur, ev arkadaşı S.K.'ya 'İnternetçinin işi bir türlü bitmiyor ' diye mesaj attı. Bu sırada Karaçay, genç kıza kimliğini açıkladı. Fatma Nur, 'Git burdan ' diye bağırdı. Ama cani adam, genç kızın ellerini, ayaklarını ve ağzını koli bandıyla sardı. Sonra da 3 yıldır yaptığı takibi tecavüz ve cinayetle noktaladı.

SAVCI EN AĞIR CEZAYI İSTEDİ
Sapık Cem Karaçay, 3 yıl yani bin gün boyunca Fatma Nur'u izledi. Yalnız yakaladığı genç kıza tecavüz edip hunharca öldürdü. Cinayetin nedeniyle ilgili kördüğüm ise Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada çözüldü. Soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Salih İlkin Dolunay, Karaçay'ın tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

BABANIN FERYADI
Fatma Nur Çelik, Ali Çelik'in biricik kızıydı. Ama sapık adam, evladını hurharca onun elinden aldı. Kızını Antalya'da son yolculuğuna uğurlayan babanın feryadı ise ilk günkü gibi tazeydi. Katillere en ağır cezanın verilmesini isteyen Çelik, 'Benim canım yandı. Başka canlar yanmasın. Bunlar en ağır cezalara, ölüm cezalarına çarptırılmalı ki bu tarz cinayetlerin önüne geçilebilsin ' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı