Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

7 ay sonra yakalandı

3 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, iki polisi yaralayarak kaçırılan hükümlü kadının, 7 ay süren takibin ardından yakalandığını söyledi.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verilen A.N.'nin cezasının, Yargıtay tarafından kesinleşmesinin ardından hakkında yakalama kararı çıkartıldığını ifade eden Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, hükümlü kadının, 21 Mart 2012 tarihinde İnegöl ilçesinde gözaltına alınarak Bursa'daki cezaevine teslim edilirken organize olan kişiler tarafından görevli iki polis yaralanarak kaçırıldığını kaydetti.

Pehlivan, o tarihten bu yana firarda olan hükümlü kadının yakalanması için asayiş ve infaz bürosu ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde A.N'nin bugün saat 11.00'da gözaltına alındığını ve hakkında gerekli işlemin başlatıldığını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı