Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Serpil öğretmen cinayeti

22 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yol kenarında sınıf öğretmeni Serpil Kömürcü (25)'ün ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Olay, 2 Ekim'de, Kandıra'nın Çubuklu köyü ile Nebihocalar köyü arasındaki yol ayrımında meydana gelmişti. Sabah saatlerinde yol ayrımında bir kadın cesedi bulunmuştu.

Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunun değişik yerlerinde kırık ve morluklar olan cesedin, ilkokul öğretmeni Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlenmişti.Kömürcü'nün ölümünün ardından jandarma ekipleri olayı aydınlatmak için harekete geçti. Ekipler, çok sayıda mobese ve işyerinin kamerasındaki görüntüleri inceledi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili bugün, 2 çocuk babası olan bir kuruluşta aşçı olarak çalışan Selami K.'yı gözaltına aldı.

Selami K.'nın ifadesinde, yol üzerinde gördüğü Serpil Kömürcü'yü Kandıra ilçesine götürmek üzere arabasına aldığını, ancak Kömürcü'nün tuhaf hareketleri ve bazı sözleri yüzünden yüzüne birkaç kez vurduktan sonra arabadan attığını söylediği ileri sürüldü. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Selami K. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Selami K., adliyeye çıkartılırken olayla ilgili gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı