Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kalkanlar'ın acı günü

18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Türkiye'nin en büyük armatörlerinden biri olan ünlü iş adamı Murat Kalkavan, Bebek'teki evinde ölü bulundu. İntihar ettiği belirlenen Kalkavan’ın, yanında “Bulduğunuzda yaşıyorsam, hastaneye götürmeyin'' yazılı bir not bulundu.

İşadamı Murat Kalkavan (63), Beşiktaş'taki evinde, sabah eve gelen hizmetçisi tarafından başına tabancayla ateş edilmiş halde ölü bulundu.

Murat Kalkavan, Bebek Cevdetpaşa Caddesi, Numara 117/3'teki yalnız yaşadığı evde, sabah işe gelen hizmetçisi tarafından kanlar içinde bulundu. Hizmetçinin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede Murat Kalkavan'ın öldüğü anlaşıldı.

Polis, tabancanın bir kez ateşlendiğini ve olayın dün akşam meydana geldiğini belirledi. Murat Kalkavan'ın intihar ettiği ancak her ihtimale karşı incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Olayın duyulmasının ardından Murat Kalkavan'ın yakınlarından bazıları eve gelerek polisten bilgi aldı. Çevredekiler, iki çocuk babası Murat Kalkavan'ın uzun yıllar önce eşinden boşandığını ve yalnız yaşadığını söylediler.

'EDİRNEKAPI'YA TAŞINACAĞIM'
Öte yandan, ölüm haberinin ardından eve gelen Murat Kalkavan'ın yakınları gözyaşı döktü.

Kalkavan'ın kuzeni Tekin Can, çeşitli sıkıntıları olduğunu belirttiği Murat Kalkavan'ın dün akşam kendisine ''Edirnekapı'ya taşınacağım'' dediğini söyledi.

Kalkavan'ın cenazesi Olay Yeri İnceleme Ekibi'nin çalışmalarının ardından, Adli Tıp Kurumuna götürüldü.




HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı