Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Telefon mesajı hayatını kurtardı

6 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı Şanlıurfa’da uyuşturucu satışı ve fuhuş yaptırılmak üzere kaçırıldığını söyleyen bir kadın, bir tanıdığına mesaj atması ile düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

Operasyonda 2’si bayan 5 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa’da uyuşturucu ticareti ve fuhuş yaptıran bir çete dün Eyübiye Mahallesi'nde oturan Birgül D. adında bir kadını kaçırdı.

Birgül D.'yi İpekyol Mahallesi'nde bir dairede rehin tuttu. Bu sırada bir yakınına mesaj atan genç kadın polisten yardım istedi. Emniyete ulaşan ihbar üzerine operasyon düzenleyen polis, tespit edilen apartmanın etrafında güvenlik önlemi aldıktan sonra operasyonu başlatarak rehineye kurtardı.

Polis evde uzun süre arama yaptı. Aramada bir miktar uyuşturucu ve bir tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında olayla bağlantılı olduğu öne sürülen i. D., S.D., H.A., Ö,P., ve E,Y. isimli kişiler gözaltın alındı. Gözaltına alınanların emniyetteki sorgusu devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı