Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kaza Solmaz ailesini ayırdı

16 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı Manisa'da bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobildeki baba ile oğlu öldü, anne ile kızı yaralı kurtuldu.Kazaya karışan minibüsün sürücüsü de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan İzmir'e gitmekte olan Ahmet Solmaz (39) idaresindeki 34 FM 0367 plakalı otomobil ile İzmir'den İstanbul'a gitmekte olan 45 EE 646 plakalı minibüs, Manisa-Akhisar karayolu Üçpınar yol kavşağında kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Solmaz ve oğlu Yılmaz Solmaz olay yerinde hayatını feci şekilde kaybetti. Kazada hayatını kaybeden sürücü Ahmet Solmaz’ın eşi Nedime Solmaz ve kızı Merve Solmaz ise yaralandı. Kazada baba ile oğul hayatını kaybederken, anne ve kızı kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kazada minibüs sürücüsü Sabati Baykal da (63) yaralandı. Yaralılar Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı, Ahmet Solmaz ve eşi Nedime Solmaz’ın yakınlarına, itfaiye personeli Ahmet Solmaz’ın cep telefonundan haber verdi. İtfaiye personeli karşı taraftakileri paniğe düşürmemek için kazada, ölenin olmadığını sadece yaralıların olduğunu, Manisa Devlet Hastanesi’ne gelmelerini istedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı