Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Öğretmeni darp ettiler

7 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Milas Merkez İlköğretim Okulunda geçtiğimiz haftalarda bir velinin öğretmene saldırarak darp etmesi üzerine oluşan tepkilere karşılık saldırganın yaptığı açıklamalar üzerine sınıfın diğer velilerinden tepki geldi.

Bir süredir ilçe gündeminde bulunan ve gerek öğrenci velilerinin gerekse eğitim camiasının tepkisini çeken öğretmene saldırı olayının ardından ilçede yayın yapan bir gazeteye açıklamalarda bulunan saldırgana bir tepkide bu açıklamasından ötürü sınıfın diğer velilerinden geldi. Veliler düzenledikleri ortak basın açıklamasında, “8 aydır çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve güvendiğimiz öğretmenimizin fiziki saldırıdan sonra bu şekilde karalanmasını kınıyoruz. Bizler öğretmenimizin çocuklarımıza herhangi bir şiddet uygulamadığını biliyor ve görüyoruz” dedi.

1/B sınıfı velileri adına açıklamayı Güvenç Tünay yaptı. Tünay tarafından okunan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “27 Nisan 2012 tarihinde öğretmenimize fiziki saldırıda bulunan şahsın 1 Mayıs tarihinde gazeteye vermiş olduğu demeci derin üzüntü içinde okumuş bulunmaktayız. 8 aydır çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve güvendiğimiz öğretmenimizin fiziki saldırıdan sonra bu şekilde karalanmasını kınıyoruz. Bizler öğretmenimizin çocuklarımıza herhangi bir şiddet uygulamadığını biliyor ve görüyoruz.

Kendi çocuğunun psikolojisini düşünen bu zat, okulda bu olayı gerçekleştirirken gören çocukların psikolojisini düşünmemiştir. Yaptığı bu hareket sonucunda hem sınıfımızın eğitimini aksatmış hem de çocuklarımızın psikolojisini bozmuştur. Biz burada bulunan veliler öğretmenimize güveniyoruz, bu şahsı kınıyoruz.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı