Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gözlemciler Hama ve Humus'ta

5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Suriye’de ordunun bombaladığı Humus şehrinin fotoğrafları, yıkıntıların boyutunu gözler önüne seriyor.

Göstericiler tarafından internetten paylaşılan fotoğraflarda sokaklardaki yıkıntılar , zarar gören binalar ve binalardaki kurşun izleri görülüyor . Suriye’de bir yılı aşkındır devam eden gösteriler ve ordunun göstericileri bastırmak için kullandığı aşırı şiddetten en çok zarar gören şehirlerin başından Humus geliyor . Ordu zaman zaman Humus’u top ve havan atışı ile vururken , şehirden çekilen fotoğraflar yıkıntıları gözler önüne seriyor . Suriyeli muhalifler tarafından internetten paylaşılan fotoğraflarda sokaklardaki yıkıntılar , zarar gören binaları , binalardaki kurşun izleri ve bombardıman anında çıkan yangınlar görülüyor . Suriye ordusunun bombaladığı Humus şehrinin en çok zarar gören mahalleleri ise Bab Dreib , Baba Amr , El Gusour ve Halidiye olarak sıralanıyor . Fotoğrafların birinde ise El Gusour mahallesinin şimdiki ve yıkımdan önceki hali gösteriliyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı