Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İste böyle dövüştüler

12 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve gündeme bomba gibi düşen eski bakan Kürşad Tüzmen ile CHP Milletvekili Aydın Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın arasında yaşanan kavganın görüntülerine beyazgazete.com ulaştı.

Beyaz Gazete'nin ulaştığı, Kürşad Tüzmen ile Gökhan Ayaydın arasında yaşanan kavganın görüntüleri büyük yankı uyandırdı.Birçok ulusal televizyon kanalının ana haberlerine ve gazete manşetlerine konu olan görüntüler sosyal medyada da deprem etkisi yarattı.

Kürşad Tüzmen ile Aydın Ayaydın arasında yıldız savaşlarına taş çıkartan kavganın ilk roundu Ankara Esenboğa Havalimanı 'nda yaşanmış, taraflar kavga ile ilgili birbirilerini suçlamışlardı.

Geçtiğimiz hafta ise Kürşad Tüzmen ile oğul Ayaydın Ankara Sheraton Otel 'de yapılan bir düğünde karşılaşınca, kavganın ikinci roundu gerçekleşti. CHP Milletvekili Aydın Ayaydın 'ın düğünü terk etmesinin ardından,oğul Ayaydın ile Tüzmen dans pistinde karşılaştılar. Karşılaşmanın üzerine Tüzmen ve Gökhan Ayaydın arasında bir ağız dalaşı başladı. Ortamın gerilmesi ile birlikte Ayaydın, Tüzmen 'e kafa atarak yere düşmesine neden oldu. Ayağa kalkan Kürşad Tüzmen neye uğradığını şaşırdı, olayın şokunu atlatamadı.Kendini toparlamaya çalışan Kürşad Tüzmen bir süre daha salonda kaldı. Düğünde bulunan davetliler Tüzmen’i sakinleştirdi ve koluna girip salondan çıkardı.Yaşanan arbede esnasında ise kameralar kayıttaydı ve o kayıtlara yalnızca www.beyazgazete.com ulaştı.

Aydın Ayaydın ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada Oğlu ile Tüzmen 'in dans pistinde karşılaştıklarını, Tüzmen 'in oğluna sözlü sataşmada bulunmasının üzerine de aralarında arbede yaşandığını ve oğlu Gökhan Ayaydın 'ın,Tüzmen 'e kafa attığını ifade etmişti.

BEYAZ GAZETE

İlgili Haberler:


Olaya İlişkin İlk Açıklama Kürşad Tüzmen'den Geldi

Aydın Ayaydın Kavgaya Dair İlk Açıklamayı Beyaz Gazete'ye Yaptı


Tüzmen'e Kafa Atan Gökhan Ayaydın, Yaşanan Kavgayı Anlattı



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı