Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tam kadro diyete girdiler

28 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeleri, Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyle mücadelesine zayıflayarak destek verecek.

Meclis'te konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, obezitenin Türkiye ve dünya için çok önemli bir sorun olduğuna dikkat çekti. Cevdet Erdöl, "Sağlık Bakanı'mız, bize, 'vücut kitle endekslerini ölçtürün. Bundan sonraki ölçüme kadar ne kadar kilo verdiğinizi hesap edelim, böylece rakamsal olarak Sağlık Komisyonu'nun obezite ile mücadeleye verdiği desteği görmüş olalım' dedi.

Biz de arkadaşlarımızla beraber bunu kabul ettik. Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyle mücadelesine destek vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı