Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sağlıkçılara destek

25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Sağlık çalışanlarına yönelik son dönemde yaşanan saldırılar, Türk Sağlık-Sen tarafından kınandı, bu saldırıların son bulması istendi.

Türk Sağlık-Sen tarafından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde sağlıkta şiddeti kınayan bir basın açıklaması yapıldı.

2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı'nın okuduğu basın açıklamasında şöyle denildi: "Sağlıkta yaşanan şiddet her geçen gün artarak devam etmektedir. Pazar günü gece yine bir hemşire arkadaşımıza açil serviste saldırıda bulundular burada yaşanan saldırılar sağlık çalışanlarının motivasyonunu ve moralini bozduğu açıkça ortadadır. Sözlü şiddet, darp derken Gaziantep’te artık şiddet yerini katliama bırakması vahametin boyutunu anlatmaya yeterlidir. Sağlıkta şiddetin, cinayetin önüne geçmek için ne zaman tedbir alınacak merak ediyoruz. Yöneticilerimiz bu konuda duyarlı olmalı, çalışanlara yapılacak bu tür saldırıların önüne geçmek veya bu saldırıları engellemek için gerekli önlemleri almalıdırlar. Acil servislerin çalışma koşulları düzeltilmeli. Güvenli ve huzurlu bir yerde görev yapmak sağlık çalışanlarının da hakkıdır. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı