Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kaçakçı başkana suçüstü

18 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ile düzenlediği operasyonda kaçak kazı yapan Belediye Başkanı H.Ş.’yi yakaladı. Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Akalan Belediye Başkanı H.Ş., Burdur’un Yeşilova ilçesinde sit alanında kaçak kazı yaparken jandarma tarafından operasyon düzenlendi.

Bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, operasyon kapsamında birinci derece arkeolojik sit alanı olan Yeşilova ilçesi Kayadibi köyü Karaveli Tümülüsü'nde izinsiz kazan beş kişi suçüstü yakaladı. Karaveli Tümülüsü'nü kazma ve küreklerle kazmaya çalışan Akalan Belediye Başkanı H.Ş. ile E.A., H.İ., H.G. ve M.P. isimli şahıslar gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan aramada kaçak kazıda kullanılan 4 adet kürek, 2 adet kazma, 2 adet metal kova, 9 metre ip, bir adet beş tonluk demir kriko, 5 adet demir murç, bir adet çekiç ve bir adet balyoz olmak üzere toplam 17 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi.Operasyonda yakalanan 5 kişi jandarma ekiplerince ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı