Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Simav'da ne oluyor?

17 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı olup olmadığını belirlemek için kaymakamlık koordinesinde çalışma başlatıldı.

Deprem sebebiyle Simav'da okulların tahliye edildiği öğrenildi.Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 13.10'da, merkez üssü Simav ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki İnlice köyünde 4.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ise internet sitesinde, Simav'da saat 13.10'da 4.8, 13.11'de ise 4.7 büyüklüğünde depremler kaydedildiğini duyurdu.Deprem Kütahya'nın Simav ilçesi yanı sıra Kütahya il merkezi, Hisarcık, Emet, Tavşanlı, Gediz, Şaphane ve Pazarlar ilçelerinde ve komşu illerde de hissedildi.

Depremin duyulduğu bölgelerde tedirgin olan vatandaşlardan bazıları kendilerini sokağa attı. Halk panik halinde akrabalarına telefonla ulaşmaya çalıştı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı