Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Medyanın geleceği markadır''

18 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, medyanın geleceğinin markada olduğunu söyledi.Sabancı, “Artık markalarla her yede olmak zorundasınız. Marka olarak ihtiyaç duyulan her zaman, her yede, her formda olmalıyız. Medyanın geleceği güçlü markalardadır.” dedi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi 'nin ikinci günü 'Geleceğin Sektörleri ' konulu oturumla devam etti. Moderatörlüğünü Accerture Yönetim Danışmanlığı Strateji Başkanı Mark Spelman 'ın yaptığı oturumda konuşan Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, medyanın geleceğinin markada olduğunu belirtti.

Vuslat Doğan Sabancı, medyanın günü ve geleceği konusunda yaptığı konuşmasında medyanın geleceğinin birilerinin söylediği gibi internet olmadığını belirterek, “Çünkü yatırım olanakları çok fazla para istemiyor ama internette yatırım yapmak tuzaklarla kaplı bir yol. Çünkü pazarlamak çok zor.” dedi. Türkiye ' dahil 9 ülkede internet yayıncılığı yaptıklarını ancak Türkiye 'ye bu sektörde henüz bu rekabetin gelmediğini anlatan Sabancı, bu alanda pazarlama ağına ihtiyaç olduğunu söyledi. Her şeye rağmen internetin mecralar arasında ki duvarları yıktığını ifade eden Sabancı, televizyon ve gazete denen mecraların internet ile birbirine girmeye başladığını anlattı.

Medyanın geleceğinin markada olduğunu belirten Vuslat Doğan Sabancı, şunları söyledi:

'Artık markalarla her yede olmak zorundasınız. Marka olarak ihtiyaç duyulan her zaman, her yede, her formda olmalıyız. Medyanın geleceği güçlü markalardadır. Burada asıl farkı oluşturacak içeriktir. İçerik ise kraldır. Bizim bildiğimiz iş içeriktir. Burada da önemli olan hangi içerik. Her yerde olan içerik para etmiyor. Kimsede olmayanı üretmeliyiz. Kimsede olmayan iyi işlenmiş her boyutu ile sunulmuş içerik kıymetli içeriktir. Bunun için her zaman para ödemeye değer. '


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı