Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Doğan Medya'ya ödül

19 Şubat 2012 Pazar günü yayınlandı Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, turizm dalında Gaziantep'i hem Türkiye'ye hem dünyaya tanıttıkları için ödüllendirildiklerini belirterek, Türkiye'nin tanıtımının Türk mutfağından geçtiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile Alman Schauinsland-Reisen Turizm Seyahat Firması'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Uluslararası 13. Başarı Oskarları Ödül Töreni, JW Marriot Otel'de gerçekleştirildi. Törende, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin 'Çağdaş Eğitim ve Sosyal Dayanışma ' ödülünü, Hürriyet Gazetesi yazarlarından Metehan Demir 'Yılın Gazetecisi ' ödülünü, TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan 'Yılın Televizyon Programcısı ' ödülünü, Sahan ŞirketlerGrubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekir Öztan da 'Türk Mutfağını Tanıtma ' ödülünü aldı.

Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekir Öztan, yaptığı açıklamada, turizm dalında Gaziantep'i hem Türkiye'ye hem dünyaya tanıttıkları için ödül aldıklarını belirterek, restoran sektöründe de çalışmaları olduğunu ifade etti. Türkiye'nin tanıtımının Türk mutfağından geçtiğini kaydeden Öztan, Türk mutfağının dünyada üçüncü mutfak olduğunu ama tanıtımı için çok çalışılması gerektiğini söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı