Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Altın krizde mi?

18 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, altın fiyatlarında yaşanan düşüşün insanların altına yatırım yapması adına bir fırsat olabileceğini belirtti.

Gülsoy, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde yaşanan ekonomik krizin euro ve dolara olan güveni sıkıntıya soktuğunu dile getirdi.Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette, yeniden göreve seçilen Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya’yı tebrik eden Gülsoy, başarılı çalışma dileklerinde bulundu. Gülsoy, Gazeteciler Cemiyeti’nin yapmış olduğu başarılı çalışmaların kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Gülsoy, altın fiyatlarında yaşanan düşüşü de değerlendirerek, buna rağmen altının halen yatırımcı için en güvenli liman olduğunu anlattı.“Altın, borsa işi sayılır” diyen Gülsoy, dünya borsasında iniş çıkışlara dikkat çekti. Buna karşılık, altının halen güvenli liman özelliğini taşıdığını ve AB bölgesinde yaşanan ekonomik krize işaret eden Gülsoy, “Şu an bu bölgedeki ekonomik duruma baktığınızda AB dağılma eşiğine geldi. Euro ve ABD Doları'na güven yok. Uzakdoğu ülkelerinde ekonomik sıkıntı var. Altının tahtını koruyacağını düşünüyoruz. Altın fiyatının düşmesi biraz da insanların altın alması adına fırsat oluşturduğunu düşünüyoruz. Altın almaya devam etsinler. Altın kalıcı. Dolar, euro cepte iken harcanabilir. Ama altını kimse satmaya kıyamaz. Altın, güvenli liman özelliğini sürdürüyor ve altın almayı şu an için bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, bazı etkinliklerde derneğin destek olduğunu dile getirerek, teşekkür etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı