Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

ABD'yi korkutan adam

14 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı ABD’nin California eyaletinin Big Bear Lake kayak merkezinde dün akşam polis tarafından yapılan operasyonda yanan barakada ele geçirilen cesedin seri katil Christopher Jordan Dorner’a ait olduğu anlaşıldı.

Olay yerinde bulunan ehliyetin eski polis memuru Dorner’a ait olduğu bildirildi.

Bölgede bir kamyonetin çalındığı ihbarını alan polis geniş kapsamlı bir operasyon başlatmıştı. Daha Sonra kamyoneti çalanın Dorner olduğu anlaşılmıştı. Dün akşam saatlerinde başlatılan operasyonda çıkan silahlı çatışmada bir şerf yardımcısı da hayatını kaybetmişti.Son birkaç gün içinde 3 kişiyi öldüren eski polis memuru Dorner’ın (33) yakalanmasını sağlayacak bilgiyi veren kişiye 1 milyon dolar ödül verileceği duyurulmuştu. Eski Los Angeles Polis Departmanı (LAPD) memuru ve eski asker olan Dorner, 2008'de işinden kovulmasına sebep olan kişileri öldüreceği tehdidinde bulunmuştu. Hedefindeki 13 kişinin ismini açıklayan Dorner, söz konusu kişilerin ailelerini de öldüreceği tehdidini savurmuştu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı