Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kıvrıkoğlu Suriye sınırında

30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük ile birlikte Şanlıurfa'da sınır birliklerini denetledi.

Kıvrıkoğlu, Şanlıurfa Valiliği'nde vali ve emniyet müdürü ile görüştü. Suriye sınırında yaşanan hareketlilik üzerine Karakuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu, sınır birliklerinde incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Birlikleri denetleyen Kıvrıkoğlu, Şanlıurfa Valiliği'nde Vali Celalettin Güvenç ve İl Emniyet Müdürü ile de yaklaşık yarım saat görüştü. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından valilik girişinde karşılanan Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Valilik Şeref Salonu'na şeref defterini imzaladı. Burada bir açıklama yapan Orgeneral Kıvrıkoğlu, 2. Ordu Komutanı Servet Yörük ile birlikte hudut birliklerini gezdiklerini belirterek, “Bu vesileyle Şanlıurfadayım. Sayın Valimizi ziyarete geldim. Suruç, Mürşitpınar ve diğer hudut birliklerimize bakıyoruz. Kara Kuvvetleri birliklerimiz her zamanki gibi kendisine tebliğ edilen her türlü görevi yapma imkânına, kabiliyetine sahiptir. Tebliğ edilecek görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şanlıurfamız, buradaki zırhlı tugayımız da göreve hazırdır. Şanlıurfa’da bulunmaktan, değerli Valimizi ziyaret etmekten son derece mutluyum. Bütün Şanlıurfa’daki vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Vali Celalettin Güvenç ile makamında bir süre görüşen Org. Hayri Kıvrıkoğlu’na ziyareti esnasında 2. Ordu Komutanı Org. Servet Yörük, 7. Kolordu Komutanı Alaedtin Örsel ve 20. Zırhlı Tugay Komutanı Veli Tarakçı eşlik etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı