Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Aziz Yıldırım'a Yine Tahliye Yok

3 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı Futbolda şike davasından tutuklu olarak yargılanan Fenrbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkeme heyetine bulunduğu tahliye talebi reddedildi.

Futbolda Şike Davası'nın 19. duruşmasında da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun tahliye talepleri reddedildi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, 5 kişiyi ise tahliye etti.

19. duruşmanın tamamlanması ve Savcı'nın esas hakkındaki mütalaasının dinlenmesinin ardından tahliye taleplerini değerlendiren Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, 5 kişinin tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Ahmet Çelebi, Haldun Şenman, Ali Kıratlı, Bülent İşçen ve Sami Tinç'in tahliye talepleri kabul edildi.

Diğer yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile Yusuf Turanlı ve Olgun Peker de tahliye edilmeyen isimler arasında yer aldı.

Duruşma 25, 26 ve 27 Haziran tarihine ertelendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı