Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İşyerlerine böyle saldırdılar!

20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı İstanbul polisi, terör örgütü PKK yandaşlarının Esenyurt’ta molotoflu, havai fişekli ve ses bombalı olarak yaptıkları korsan eylemleri nedeniyle operasyon düzenledi.

20 kişinin gözaltına alındığı operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasadışı PKK terör örgütünün şehir yapılanması KCK içersinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik 15 Mayıs 2012 tarihinde Esenyurt’ta operasyon düzenledi.

Operasyonda kamu düzenini bozarak halkın güvenliğini tehlikeye düşüren, molotoflu, havai fişekli ve ses bombalı korsan gösteri eylemleri organize eden, eylemlere katılan, güvenlik güçleri ile kamu ve özel şahıslara ait bina, araç ve iş yerlerine hasar verilmesi eylemlerine katıldığı tespit edilen 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 1 el yapımı bomba, bomba yapımında kullanılan malzemeler, 1 tabanca, 9 fişek, dijital malzeme ve örgütsel içerikli dokümanlar ele geçirilirken, operasyon anı polis kamerası tarafından kaydedildi.

Emniyette sorgusu tamamlanan 5 kişi serbest bırakılırken 15 şüpheli Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı