Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Minik Şeyma 'Melek' oldu

24 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı Denizli’de lösemi hastası olduktan sonra annesi tarafından terk edilen minik Şeyma'nın cenazesi toprağa verildi.

Denizli’nin Güney ilçesinde 2007 yılında evlenen Mustafa Tuzak ile Tuğba İ’.nin 2010 yılında 'Şeyma' adını verdikleri bir kızları oldu. Güney ilçesinde yaşamlarını sürdüren çiftin hayatı, Şeyma’nın lösemi hastası olduğunun ortaya çıkmasından sonra değişti. Geçen yıl lösemi hastası olduğu anlaşılan minik Şeyma, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu dönemde kızını hastanede bırakan anne Tuğba İ. bir daha dönmedi. Baba Mustafa Tuzak'ın eşine açtığı dava sonucunda mahkeme anne Tuğba İ.’nin, "sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği" gerekçesiyle 10 bin TL tazminat ve kızı için de 150 TL nafaka ödemesine karar verdi.

Bu süreçte kızı Şeyma’yı hayatta tutabilmek için elinden gelen her şeyi yapan Mustafa Tuzak’ın umutları dün gece sona erdi. Hastanede olduğu saatlerde kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle hayatını kaybeden minik Şeyma için bugün Güney ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazında baba Mustafa Tuzak’ın bitkin olduğu gözlenirken, cenaze namazını kıldıran caminin imamı, Şeyma için helallik almaya gerek olmadığını söyledi.

Minik Şeyma’nın cennetlik olduğunu belirten imam, "Dinimiz, çocuk yaşta ölenlerin cennetlik olduğunu müjdeliyor. Bu yüzden sizden helallik istemeyeceğim çünkü çocuğumuz masumdur. İnşallah Allah bizleri bu çocuğa şefaatçi eyler" dedi.

Cenaze namazının kılınmasının ardından minik Şeyma’nın tabutu eller üzerinde taşınarak cenaze arabasına konuldu. Daha sonra ilçe mezarlığına götürülen Şeyma’nın cansız bedenini mezara babası Mustafa Tuzak indirdi. Mezara kızının cansız bedenini bırakırken büyük üzüntü yaşayan baba Mustafa Tuzak, daha sonra evladının kabri başında dua etti. Baba Mustafa Tuzak, defin işleminin ardından taziyeleri kabul etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı