Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tribün Kavgası Sokağa Taştı

13 Mart 2012 Salı günü yayınlandı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor ile Alanyaspor arasında oynanan maçın ardından olay çıkaran taraftarlara polis müdahale etti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 5 Ocak Stadı'nda oynanan Adana Demirspor-Alanyaspor karşılaşmasının son dakikalarında Adana Demirsporlu bir taraftar sahaya girerek, korner direği yakınlarında hakeme tepki gösterdi. Bu taraftarın gözaltına alınmasının ardından devam eden karşılaşma 1-1 berabere bitti. Maçın ardından Adana Demirsporlu bir grup taraftar futbolculara ve yönetime tepki gösterdi.

Bu sırada her iki takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Maraton tribününde bulunan bazı Adana Demirsporlu taraftarlar, koltukları sökerek sahaya attı. Bu sırada bazı koltukların ateşe verildiği görüldü. Bunun üzerine taraftarlara müdahale eden çevik kuvvet ekipleri stadı boşalttı.

Dışarı çıkan bir grup taraftar, polise taş attı. Grup, polisin müdahalesi sonucu ara sokaklara ve parklara dağıldı. Bazı taraftarlar gözaltına alındı. Bazı taraftarların yaralandığı olaylar sırasında bir polis aracı zarar gördü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı