Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Kayıp kızımı bulun bana''

9 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 16 yaşındaki kızından 36 gündür haber alamayan çaresiz baba, mobese direğine çıkarak kızının bulunması için yardım istedi.

36 gündür kayıp olarak aranan Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Cemre Beyter'in babası Cevdet Beyter, öğle saatlerinde Orhan Cami Meydanı'ndaki mobese direğine çıktı. Beyter, üzerinde kızının fotoğrafı ile telefon numaraları bulunan ''Kızımı istiyorum, kayıp aranıyor'' yazılı pankart açtı. Beyter'in eylemi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri mobese direğinin önünde önlem için hava yastığı açtı. Sivil bir polis memuru cep telefonuyla Beyter'i arayarak kızının bulunması için yardımcı olunacağını söyledi.

Polisin ikna ettiği Beyter, eylemine Son vererek aşağıya indi. İşlem yapılmak için polis merkezine götürülen Beyter, "Kızımı istiyorum" diyerek gözyaşı döktü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı