Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polise havai fişekli saldırı

24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Abdullah Öcalan’ın avukatları ile görüştürülmemesini bahane eden bir grup gösterici polisle çatıştı.

Cizre’de Nur ve Cudi Mahallesinin ara sokaklarında bir araya gelerek İdil Caddesine çıkan yüzleri maskeli göstericiler, çöp konteynerleri ve taşlardan barikatlar kurup yolu trafiğe kapattıktan sonra izinsiz gösteri yapmak istedi. Polis, zırhlı araçlar eşliğinde bir müddet grubun dağılmasını bekledi. Göstericiler polise taş, havai fişek ve molotofkokteylleri ile saldırdı. Bunun üzerine polis, tazyikli su ve gaz bombaları ile göstericilere müdahale etti.

Olaylar polisin müdahalesi ile sona ererken; göstericiler gecenin karanlığından faydalanarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Polis, zırhlı araçlarla olası bir olaya karşı Dörtyol kavşağında beklemeye başladı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı