Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kurtulurken bacağı kırıldı

13 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bahçelievler’de yolda yürüyen yaşlı kadının ayağı bir petrol istasyonunun önünde bulunan ve kırık olan mazgala sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sırasında ızgara kırılınca, itfaiyenin kurtarmada kullandığı özel demir kesici yaşlı kadının ayağına düştü.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde yürüyen Fatma Kakız, bir petrol istasyonunun önünden geçerken ayağı istasyon önünde bulunan daha önce bir tarafı kırık olan mazgala sıkıştı. Vatandaşların yoğun çabasına rağmen ayağı kurtarılamayan yaşlı kadın için olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

İtfaiye ekipleri, kurtarma çalışmaları sırasında Kakız’ın zarar görmemesi için üzerine battaniye ile örttü. İtfaiye ekipleri demir kesme makasıyla yaşlı kadınının ayağını kurtarmaya çalışırken ikinci talihsizlik yaşandı. İtfaiye aracında bulunan özel kesiciyle çalışma yapılırken, bir anda boşalarak Kakız’ın ayağının üzerine düştü.

Acı içinde bağıran yaşlı kadın için ambulans gelmeyince yakında bulunan özel bir hastaneye sedye ile taşındı. Kakız’ın sedyeye taşınması sırasında itfaiye erlerinden biri çıkarılan mazgalın boşluğuna düştü. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz kadının ayağının kırıldığı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı