Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ortaklarına kurşun yağdırdı

11 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Edinilen bilgiye göre olay saat 18.00 sıralarında Bakırköy Florya Kaşıbeyaz restoranda meydana geldi.

Florya'da bir restoranda silahlar patladı. Eski ortak oldukları öğrenilen matbaacı işadamı E. E., aynı masada yemek yediği işadamı arkadaşlarına kurşun yağdırdıktan sonra silahıyla intihara kalkıştı. İşadamı, şoförünün araya girmesiyle yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği öğrenilen olayda matbaacı C. B. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer eski ortak A. S. yaralandı.

Olay, Florya'da bir restoranda saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eski iş ortakları olan matbaacı E. E. (50) ve C. B. (56) ile inşaatçı A. S. (43) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi restoranda yemek yedi. Bir süre sonra ismi öğrenilemeyen kişi masadan kalkarak restorandan ayrıldı. İşadamı E. E. şoförünü cep telefonu ile arayarak masaya gelmesini söyledi. E.E., bu sırada cep telefonundan birini arayıp görüşme yaptıktan sonra cep telefonunu şoförüne teslim etti. Ardından masaya doğrulan işadamı belinden çıkarttığı ruhsatlı tabancasını eski ortaklarına doğrultarak ateş etmeye başladı. Restoranda yemek yiyen müşterilerin gözü önünde meydana gelen olayda, işadamının tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği matbaacı C. B. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer eski ortak işadamı A. S. ise yaralandı.

İNTİHARA KALKIŞTI

Eski ortaklarını vurduktan sonra silahı başına dayayan işadamı tetiğe bastığı sırada iddiaya göre işadamının şoförü elini iterek işadamının intihar etmesini engellemeye çalıştı. Ancak silahın patlaması sonucu başından vurulan işadamı ticari taksi ile İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. İşadamının durumunun ağır olduğu, silahla yaraladığı inşaatçı işadamı A. S.'nin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri restoran içinde delil araması yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. İşadamı C. B.'nin cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı