Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Türkiye gerçek yüzlerini gördü

21 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile terör örgütü PKK üyelerinin buluşmasını 'malumun ilanı' olarak değerlendirdi.

Bunun bilinen bir gerçek olduğunu kaydeden Bozdağ, "Muhabbetleri bol olsun. Zaten boldu, bir eksikliği yoktu. Şimdi bunu aleni bir şekilde kamuoyunun önünde de göstermiş oldular.” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla 3 günlük Batı Trakya ziyaretinin ardından İstanbul'a dönen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Atatürk Havalimanı’nda BDP milletvekilleri ile terör örgütü PKK üyelerinin buluşmasını değerlendirdi. Bozdağ, “Bilinen bir gerçek bu, herkesin bildiği. Bir de kamuoyunun önünde görüşmüş olmaları farklı bir sonuç doğurmaz. Zaten terör örgütünün tertiplediği pek çok eylemin içerisinde en önde BDP’li milletvekillerini Türkiye görmeye alıştı. Muhabbetleri bol olsun. Zaten boldu, bir eksikliği yoktu. Şimdi bunu aleni bir şekilde kamuoyunun önünde de göstermiş oldular. Türkiye gerçek yüzlerini bir kez daha görmüş oldu.” diye konuştu.

Terörü, şiddeti lanetlemeyenlerin, terörle şiddetle arasına mesafe koymayanların demokrat olduğunu iddia edemeyeceğini vurgulayan Bozdağ, “Öldürerek, öldürenleri destekleyerek, şiddet kusarak, şiddet için insanları zorla veya kandırarak dağa çıkarmak isteyenlerin yanında olarak, onlara güç ve kuvvet vererek insanlar demokrat olamazlar. Barış dilini kullanamazlar. Türkiye BDP’nin gerçek yüzünü, PKK ile içli dışlı bir halini bu olayda bir kez daha görmüş oldu.” ifadesini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı