Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hemen Ankara'ya Gel Talimatı

16 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in bugün kendisine yönelik 'boşboğaz ifadesine şöyle karşılık verdi: "Evrak memurluğunun ötesine geçemeyen Cemil Çiçek, kaba, yaralayıcı ve saygısız üslup arıyorsa kendisinin de üyesi olduğu AKP'ye bakmalıdır.

Çiçek, kendi grubuna baktığı zaman çiftçiye 'Ananı da al git' diyen başbakanını görecektir. Şehitlerimize 'Birkaç Mehmet' diye hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i görecektir" Yazılı bir açıklama yapan İnce, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in bugün kendisine yönelik 'boşboğaz' ifadesine cevap verdi.

Çiçek'in ne denli boşboğaz olduğunu çok iyi bildiklerini belirten İnce, şöyle konuştu: "Tutuklu milletvekilleri konusunda yaptığı boşboğazlık, kendi partisi AKP'nin yönetimine toslamıştır. Tutuklu milletvekillerinin tahliyesini bekleyen aileleri ile demokrasi talep eden ve milletvekillerimize oy veren yurttaşlarımız kendisinin boşboğazlığının ve evrak memurluğunun kurbanı olmuşlardır. Kaldı ki kendisi, şirket merkezlerinde kendi partisinden siyasetçiler hakkında yaptığı boşboğazlıkla meşhurdur" Çiçek'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini üslup konusunda uyardığını açıkladığını ve bunun da ayrı bir boşboğazlık olduğunu ifade eden İnce, şunmları söyledi: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun beni uyardığı iddiası kuyruklu yalandır. Yalan ve boşboğazlık siyasette kimseye fayda getirmez. Cemil Çiçek'i içine düştüğü acizlikten yalanlar kurtaramaz"

Çiçek'in devlet, millet işlerinden anlamadığını savunan İnce, sözlerine şöyle devam etti: "O çocuklarının nasıl daha yüksek maaş alabileceğini araştırma işleriyle ilgilensin. Yalana, boşboğazlığa başvurmadan Meclis Başkanlığı yapsın. Meclis Başkanlığı makamında oturan ancak evrak memurluğunun ötesine geçemeyen Cemil Çiçek, kaba, yaralayıcı ve saygısız üslup arıyorsa kendisinin de üyesi olduğu AKP'ye bakmalıdır. Çiçek, kendi grubuna baktığı zaman çiftçiye 'Ananı da al git' diyen başbakanını görecektir. Şehitlerimize 'Birkaç Mehmet' diye hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i görecektir "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı