Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Grev Bitti, Kaos Sürüyor

31 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Havacılık çalışanlarına grev yasağı getiren kanun teklifinin TBMM'nin gündemine geleceği haberi üzerine Türk Hava Yolları'nda (THY) görevli çok sayıda kabin memuru eylem yaptı.

TBMM'de görüşülecek havacılık personeline grev yasağı getirilecek yasa teklifi öncesinde Hava-İş Sendikası üyeleri, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında eylem başlattı. Uçuş görevlisi pilot ve hosteslerin havalimanına giriş çıkış yaptığı kapının önünde bekleyen çalışanlar eyleme katılmayan diğer hostes ve pilotları alkış ve ıslıklarla protesto etti. Bazı pilot ve hosteslerin grubun arasına girerek eyleme destek verdiği görüldü.

Havalimanı içine giren ve eylemcilere destek vermeyen pilotlar ise yuhalanarak protesto edildi. Çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı eylemde çok sayıda çalışanın işe gitmediği kaydedildi. Sendika yetkilileri ise eyleme giden bazı çalışanların işveren tarafından telefonla aranarak yasal olmayan bir şekilde işlerine son verildiğini söyledi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı