Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tribün teröristleri iş başında!

1 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde bugün Giresun’da oynanan Yeşil Giresun Belediyespor ile Trabzonspor basket takımları arasındaki müsabakaya çıkan olayalar damgasını vurdu.

Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin 2. periyodunda Trabzonspor Basket Takımı Yöneticileri ile bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliği Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu devreye girerek yatıştırdı.

Maçın bitişinde ise salonu terk eden Trabzonspor Basket Takımı yöneticisine bir taraftar tokat atınca ortalık karıştı ve yöneticiler ile taraftarlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polisin ve Yeşilgiresun Belediyespor yöneticilerinin araya girmesi ile olaylar yatışırken, Trabzonspor Basket takımı yöneticisinin yediği tokat İHA kamerasına yansıdı. Yaşanan olayların ardından Trabzonspor Basket takımı kafilesi polis eskortu eşliğinde Giresun’dan ayrıldı.

YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR, TRABZONSPOR BASKET TAKIMI’NI 77-68 MAĞLUP ETTİ
Ligin 30. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor kendi evinde ağırladığı Trabzonspor Basket Takımı’nı 77-68 mağlup etti.

19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın periyotları şu skorlarla tamamlandı: 1. Periyot: 20-11 (Yeşilgiresun Belediyespor lehine) DEVRE: 43-24 (Yeşilgiresun Belediyespor lehine) 3. Periyot: 60-39 (Yeşilgiresun Belediyespor lehine) Maçın en skorer ismi ise 32 sayı atan Yeşil Giresun Belediyespor oyuncusu Alex Raymond Gordon oldu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı