Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Barzani Kandil'in bekçisidir''

25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Van'da acil serviste görev yapan bir doktoru tartaklayan BDP Milletvekili Özdal Üçer'e Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, son günlerde sağlıkçılara yönelik artan şiddet olaylarına dikkat çekti. Bahçeli, sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarında, hükümetin sağlıkta yaptığı dönüşümün de payının olduğunu öne sürdü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan bir doktorun, 'bölücülüğün Meclis uzantısı bir parti'nin milletvekili tarafından şiddete maruz kaldığını belirten Bahçeli, "Taşıdığı milletvekilliği görevini içine sindiremeyen ve layıkıyla benimsemeyen bu çürümüş şahsın, yalnızca mesleğini yapmakla meşgul olan bir kardeşimize el kaldırmasının ve dağdaki arkadaşları gibi vahşiyane bir tutum içinde hareket etmesinin karşılıksız bırakılmamasını temenni ediyorum." dedi.

"Bu olay, kimi zaman polise tokat atan, kimi zaman da doktora saldıran bu zihniyetin besin kaynağının ne olduğunu açıklıkla göstermiştir." diyen Bahçeli, "Kaba güç gösterisi ile kamu görevini yerine getirenlere karşı uygulanan kirli ve aşağılık niyetlerin cevapsız bırakılmaması bizim en acil istek ve beklentimizdir. Bu anlayışın, dağdaki eşkıyalıkları yetmiyormuş gibi, kamuya ait yerlerde görev yapanlara el kaldırmaları ve darp etmeleri insanlığın neresinde bulunmaktadır? Türkiye Büyük Millet Meclisi bu saldırgana duyarsız kalmamalı, hukuk bu çapulcunun yakasını bırakmamalıdır." ifadelerini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı