Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Can Bonomo İzdihamı

2 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı "Tek kişilik renkli bir kabare"ye benzetilen ilk albümü "Meczup" ile çok kısa sürede on binlere varan bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Eurovision 2012 temsilcisi Can Bonomo'nun İzmir'deki imza günü yoğun ilgi gördü.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, İzmir'de bir üniversitenin paneline katıldı.

Hava trafiği sebebiyle panelin sonuna yetişen Bonomo, konuşmasında, "Çok fazla kalamayacağız. Hepinizi akşamki konsere bekliyorum. Bizi destekleyin. Akşam konserde görüşürüz" dedi.

Bonomo, üniversitedeki programının ardından ilk imza gününü genç hayranlarının saatler öncesinden sıraya girdiği İzmir Agora D&R mağazasında gerçekleştirdi. 14.30-16.00 saatleri arasında gerçekleşen imza gününde hayranlarının birçok mektubunu ve albümünü imzalayan Banamo, sevenleriyle vakit geçirdi.

Can Bonomo Eurovision ile ilgili soruları yanıtlamayacağını basın danışmanı aracılığıyla bildirirken, hayranları, "Kendisini çok seviyoruz. Eurovision'da başarılı olacağına inanıyoruz. Eleştirilere kulak asmasın" diye konuştu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı