Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sis, buz ve dehşet!

14 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde, 14 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı.

İstanbul 'dan Ankara istikametine gitmekte olan bir bir TIR'ın, önünde giden bir yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazanın ardından 10 araç daha duramayarak birbirine girdi. Toplam 14 aracın karıştığı kazada 12 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan Nuri Solak, Yunus Emre Demir, Adnan Ersoy, Ersel Er, Kutsal Taşkın, Kadir Akyaman Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne; Nuri Arslan, Mehmet Yumruoğlu, Fatma Yumruoğlu, Uğur Vedat Erkan, İbrahim Sömez, Özel Sivrikaya Hastanesi'ne, Baki Toraman ve Aliye Sibel Tuzcu da Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara şeridi araç trafiğine yarım saat süreyle kapalı kaldı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Ramazan Çerik, kazanın aşırı sis nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Kaza, yolun sisli olmasından dolayı oldu. Yolda 3 metreden ötesi gözükmüyordu. Önümüzde TIR ve otobüsler birbirine girdi. Önümde başka bir TIR ile otomobil çarpışmıştı. Onları kurtardım, başka bir TIR'ın altına girdim. Kaçacak yerim kalmamıştı. Dört kişiydik. Bir kişi yaralandı. Emekli polisim, kazadan hemen sonra 500 metre geriye giderek işaretle arkadan gelen sürücüleri uyardım.” dedi.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara şeridi araç trafiğine yarım saat süreyle kapalı kaldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı