Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Saray'da bebek heyecanı

6 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı İngiltere Kraliyet Ailesi, Prens William ile eşi Kate Middleton’ın bebek beklediklerini duyurdu.

Haber, Kate Middileton’un kusma ve bulantı şikayetiyle Londra’daki King Edward VII Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından geldi. Hastaneye giriş ve çıkışlara sıkı kontrol getirilirken, kalabalık bir basın ordusu görüntü alabilmek için hastane önünde 24 saat nöbet tutmaya başladı.

Ardından Kraliyet Ailesi, Prens William ile eşi Kate Middleton’ın bebek beklediklerini açıkladı.

İngiliz medyasında yayınlanan haberlerde, Middleton'ın iki aylık hamile olduğu ve çiftin ikiz sevinci yaşayabileceği ileri sürüldü.

Kraliyet Ailesinin açıklamasının ardından konuşan Başbakan David Cameron, "Habere çok sevindim. İnanıyorum ki harika bir anne baba olacaklar" dedi.

Kraliyet protokolündeki taç sırasında üçüncü olacak bebeğin cinsiyeti sırayı değiştirmeyecek. Bebeklerin ikiz olması durumunda da ilk doğan taç sırasına girecek. Kız olursa prenses, erkek olursa prens unvanı doğumla birlikte verilecek .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı