Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Devlet annemi koruyamadı''

12 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı Kayseri’de kadın kılığına girerek karısını öldüren katil zanlısı R.K. tutuklanırken, hayatını kaybeden Cafiye K.'nin şikayeti sonrasında, polis ekiplerinin 35 defa eve gelerek kontrolde bulunduğu öğrenildi.

Esenyurt Mahallesi’nde oturan eşini, kadın kıyafeti giyerek öldüren ve gözaltına alınan R.K., Kayseri Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan ifadesi sonrasında nöbetçi mahkemeye tutuklanması istemiyle sevk edildi. R.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, kocası tarafından öldürülen Cafiye K.'nin polise başvurduğu ve Koruma Tedbir Kararı alındıktan sonra polis ekiplerinin herhangi bir ihmalinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekiplerinin yapılan şikayet sonrasında Cafiye K.'nin evine 35 defa kontrol amaçlı gittikleri ve her gittiklerinde bir süre kontrollerde bulundukları bildirildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı