Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şemdinli'de 2 şehit

11 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Son günlerde sıcak gelişmelerin yaşandığı Güneydoğu'da çatışmalar hız kesmiyor. Bugün de Şemdinli'den çatışma haberleri geldi...

Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı.

Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında terör örgüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Terör örgütü mensuplarının da kayıp verdiği belirtilen çatışmanın ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Çatışmanın, Şemdinli ile Derecik beldesi karayolunun 15. kilometresinde bulunan Yaylapınar bölgesinde başladığı belirtildi. Çatışmaların yer yer devam ettiği, havadan ise Kobra helikopterlerin destek verdiği bildirildi.

İlçede bulunan 34. Hudut Tugay komutanlığına bağlı topçu birlikleri ise, belirlenen hedeflere top ve obüs atışı yapıyor.

ŞEHİT ASKER MALATYALI

Ailesi Hekimhan ilçesinin Sarıkız Köyünde oturan Şehit Uzman Çavuş Güner Erdem’in bölgeye yeni gittiği, evli ve yeni doğmuş bir çocuk sahibi olduğu bildirildi.

Şehit Uzman Çavuş Güner Erdem’in sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına en Son 4 Eylül günü yazdığı mesajında, Maxim Gorky’in “Aldanma diye bir şey yoktur! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve İnsanı aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır” sözünü yazdığı görüldü.

Şehit Uzman Çavuş Erdem’in 14 Ağustos günü ise sayfasına, Mevlana’nın, “Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın” sözünü yazdığı görüldü.

Şehit Uzman Çavuş Güner Erdem’in, 5 Ağustos günü ise, bölgedeki çatışmalarla ilgili olarak, “Kimse Türkün bileğini bükemez azdan az gider çoktan çok gider bizden hiçbir şey gitmez... Burada her şey yoluna girmiş durumda bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, lütfen üzülmeyin ağlamayın” şeklinde sayfasına mesaj yazdığı görüldü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı