Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Aslı Baş'ın Sır Ölümü

31 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde tatilini geçirirken iki yıl önce kaldığı otelin 3'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Aslı Baş olayı hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

2003 yılında mankenler kraliçesi seçilen ve öldüğü zaman 32 yaşında olan Aslı Baş’ın kaldığı otelin balkonundan düşmediği, atıldığına dair bilirkişi raporu verildi.

Ulusal Kriminal Büro tarafından verilen bilirkişi raporunda, özellikle Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili olarak ’Kadın düşmüyor, atlamıyor, atılıyor’ ibaresi dikkat çekti. Olayda şüpheli olarak iki veya üç kişinin olabileceği belirtiliyor.

Aslı Baş, Yalıkavak beldesi Tilkicik Koyunda turizmci Ahmet Bayer’e ait otel içinde bulunan lüks villanın balkonundan 7 metre aşağıya beton zemine çakılarak hayatını kaybetti.

Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili tekrar ifade vermek üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına çağırılan Ahmet Bayer, adliye girişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Aslı Hanım psikolojik sorunları olan bir insandı, psikolojik tedavi görüyordu ve en önemlisi, bu güne kadar karşı tarafın ellerinde olmasına rağmen bu belgeler, basından gizledikleri bir belge var. Biz bu güne kadar gizlilikten dolayı göremiyorduk, ilk defa bugün gördük. Aslı Hanım bu intihardan tam 17 ay önce tekrar intihara teşebbüs etmiştir. Çok ağır dozda, ölümcül dozda apranax, zanax ve diğer haplar, bana sadece telefonda okunduğu için o detaylara giremiyorum. Arkadaşları tarafından Acı Badem Hastanesine gidiliyor, Doktorlar tarafından hayata döndürülüyor. Yani hiçbir şekilde ailenin dediği gibi her şey dört dörtlük, pırıl pırıl değil, zaten 17 ay evvel 21 Şubat 2009 da Aslı Baş intihara kalkmıştı. Doktorlar tarafından kurtarıldı. Maalesef bu sefer kurtarılamadı. Savcı Beye ifade vereceğim daha sonra basın açıklamaları yapacağım.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı