Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gamze'ye müthiş karşılama

17 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulut, baba ocağı Eskişehir’de sevenleri tarafından karşılandı.

2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında Kadınlar 1500 metrede Aslı Çakır Alptekin ile birlikte Türkiye’nin yüzünü güldüren Gamze Bulut, Türkiye’ye döndükten Sonra olimpiyatlara hazırlandığı Kayseri’ye gitti. Kayseri halkının coşkusuyla karşılaşan Bulut, Ankara’da Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu olduktan Sonra ilk trenle, baba ocağı olan Eskişehir’e geldi. Hızlı Tren’le Eskişehir Gar’ına gelen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, baba Hasan ve anne Fatma tarafından karşılanan Bulut, 4 aydır uzak kaldığı ailesini görünce gözyaşlarını tutamadı. Eskişehir Gençlik Spor Basketbol takımının da destek verdiği Bulut, gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

4 aydır ayrı kaldığı ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Bulut, yarışı iman gücüyle kazandığını söyledi.

Bulut şöyle dedi: “Eskişehir’de aileme kavuştum. Çok mutluyum. Yarış benim için çok güzel geçti. Bizim tek hedefimiz finale kalmaktı. Antrenörümle birlikte 9 aylık bir hazırlanma sürecinden geçtik. Benim tek aksiliğim 3. olan yarışmacı beni çok engelledi. Son 120 metreyi sorarsanız hiç hatırlamıyorum. Nasıl koştuğumu bilmiyorum. Sadece iman gücü diyorum. Herkesin duaları sayesinde koştum.”Gamze’nin babası Hasan Bulut da kızının göstermiş olduğu başarıdan dolayı çok heyecanlandıklarını ve Olimpiyatlara katılan tüm sporcuların da Gamze kadar alkışı hak ettiğini söyledi.

Anne Fatma Bulut ise, 4 aydır göremediği kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı