Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bodrum alev alev

16 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı Bodrum’a bağlı Peksimet köyünde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle başka bir köye daha ulaştı.

Şuana kadar 60 hektar alanın zarar gördüğü ve yerleşim alanlarını tehdit eden yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum’a bağlı Peksimet köyünde yerleşim alanları arasındaki otluk alanda başlayan yangın kısa sürede ormanlık alana sıçradı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede Dereköy köyü yakınlarına kadar ulaştı. Yerleşim alanlarını tehdit eden yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli 2 adet yangın söndürme uçağı, arazözler ve yangın söndürme ekipleriyle çevre belediyelerin itfaiye ekipleriyle müdahale edildi.

İki köy arasındaki yangınların konutlara sıçramaması için köylü vatandaşlar da seferber olarak söndürme çalışmalarına katıldı.

Şuana kadar 60 hektar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı