Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

F.Bahçe mi, G.Saray mı?

12 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Galatasaray ve Fenerbahçe, yarın akşam oynanacak TFF Süper Kupa maç için Erzurum'a geldi.

Erzurum Havalimanı’na önce Fenerbahçe takımı indi. Takımı çok sayıda sporsever karşıladı. Fenerbahçe’nin hemen ardından Galatasaray, Türk Hava Yolları (THY)’ye ait özel bir uçakla Erzurum’a geldi.

Galatasaray takımını da çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar coşkusuyla karşıladı. Takımlar havalimanından kalacağı otellere geniş güvenlik önlemleri altında götürüldü. Sarı-lacivertli ve Sarı-kırmızılı taraftarlalar araçlarıyla konvoy oluşturarak takımlarının kalacağı otele kadar eşlik etti. Taraftarın sevgi gösterisi otel girişinde de devam etti. Fenerli taraftarlar, futbolcu ve yöneticilere ilgi göstererek onlarla fotoğraf çektirdi. Galatasaraylı taraftarlar ise teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara büyük ilgi gösterdi. Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak taraftarın arasına karışarak onlarla birlikte slogan attı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı