Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bozdağ 'Yaralanan 3 Türk görevlinin sağlık durumu iyi'

16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Somali'deki bombalı saldırıda yaralanan 3 Türk Kızılayı görevlisinin durumuyla ilgili, “Yaralanan vatandaşlarımızın hayati tehlikesi yok.

Durumları gayet iyi. Türkiye'den bir ambulans uçak gece Mogadişu'ya geçecek ve onları alıp Ankara'ya getirecek” dedi.

Bozdağ, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Dün akşam saatlerinde Kadıköy By Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Bozdağ, Somali'deki bombalı saldırıda yaralanan 3 Türk Kızılayı görevlisinin durumuyla ilgili soruya, “Saldırıda yaralanan görevlilere acil şifalar diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımızın hayati tehlikesi yok. Durumları gayet iyi. Tedavileri Türkiye'de devam edecek. Şu anda kaygılanacak herhangi bir durum yok. 3 görevlimiz yaralı durumda ama yaraları hafif. Herhangi bir hayati tehlikeleri söz konusu değil" diye konuştu.

"SALDIRILAR TÜRK KIZILAYINA YÖNELİK DEĞİL"

Saldırının Türk Kızılayına yönelik olmadığını vurgulayan Bekir Bozdağ, "Orada bir mahkemeye dönük saldırı yapılıyor, Türk Kızılayının araçları da Kızılay Genel Kurulu'na canlı bağlantı yapmıştı, o bağlantıdan dönerken patlama yerinden geçtiği sırada patlama oluyor ve olay üzerine yaralanmalar oluyor. Somalili şoförleri hayatını kaybediyor. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı