Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İsrail Gazze'yi vurdu

12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı İsrail'in Gazze'nin doğusuna düzenlediği bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'nin doğusundaki eş-Şucaiyye Mahallesi ile Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırılarda 4 Filistinlinin öldüğünü, 2 kadın ve bir çocuğun da aralarında bulunduğu 30 kişinin yaralandığını söyledi.

Gazze'deki eş-Şifa hastanesi hasta kabul bölümü müdürü Dr. Eymen es-Sahbani ise, hastaneye ulaştırılan bazı yaralıların uzuvlarını kaybettiklerini belirterek, İsrail saldırısını ''acımasız ve çirkin'' olarak nitelendirdi.

Öte yandan, İsrail Ordu Radyosu, Gazze'den İsrail'e atılan füzenin sınır yakınlarındaki bir askeri araca isabet ettiği, olayda ölen ya da yaralananın olmadığını bildirdi.

Muhabir: Yasir el-Benna - Safiye Karabacak / Ömer Erdem

Yayıncı: Murat Taydaş


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı