USD (Alış - Satış) : 6,79 - 6,80 EURO (Alış - Satış) : 7,41 - 7,42
ZAFER ERGİN HABERLERİ
 1  2  ...  4 
Sinema Oyuncusu, Dizi Oyuncusu, Tiyatro Oyuncusu / - Zafer Ergin Haberleri Zafer Ergin Video Haberleri Zafer Ergin Foto Galeri

Zafer Ergin kimdir?


Rol aldığı tiyatro oyunları

Kuklacı
Bankta İki Kişi
Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı : (Bertolt Brecht)
Yüz Yüze
Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal)
Maymun Davası
Ya Devlet Başa Kuzgun Leşe : (Orhan Asena)
Bağdat Hatun : (Güngör Dilmen)
Üç Tatlı Cadı
Selena

Filmografisi

New York'ta Beş Minare (2010)
Güneşi Gördüm (film) - 2009
Ankara Cinayeti (film) - 2006
Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
Döngel Karhanesi - 2005 TMSF Başkanı
Kanlı Düğün - 2005
Zalim - 2003 Şanlı Bey
Kurtlar Vadisi - 2003 İşadam...tamamı
ZAFER ERGİNVİDEOLARI
ZAFER ERGİNFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı