USD (Alış - Satış) : 5,61 - 5,62 EURO (Alış - Satış) : 6,43 - 6,44
İDİL FIRAT HABERLERİ
 1  2  ...  5  6 

İdil Fırat kimdir?

İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı. Yüzleşme, Dikkat Bebek Var, Ayrılsak da Beraberiz, Aşk ve Gurur, 90-60-90', Deli Yürek ve Zerda gibi televizyon dizilerinde oynadı. Ayrıca Kolay Para, Gülüm, Vizontele Tuuba, G.O.R.A, Münferit ve Kaybedenler Kulübü gibi çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografi:
Rüzgar Gülü (1999)
Ayrılsak da Beraberiz (1999)
Yüzleşme (1999)
Deli Yürek (1999)
Oyun Bitti (2000)
Evdeki Yabancı (2000)
90-60-90 (2001)
Gülüm (2002)
Zerda (2002)
...tamamı
İDİL FIRATVİDEOLARI
İDİL FIRATFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı