USD (Alış - Satış) : 3,49 - 3,50 EURO (Alış - Satış) : 4,18 - 4,19
GÜLER ÖKTEN HABERLERİ
 1 

Güler Ökten kimdir?

Konservatuvar mezunu olan sanatçı, 1947 yılında bir çocuk filminde rol alarak sanat hayatına atıldı. Tiyatroya 1960 yılında başlayan sanatçı, birçok sinema filmi ve dizide de rol aldı.

Yönetmen Zeki Ökten'le evliydi. Yıldız Kenter'in ilk mezun ettiği öğrencilerdendir.

Yaprak Dökümü dizisinde Cevriye karekterini canlandırmaktadır.

Filmografisi:
Leyla İle Mecnun - 2011
Yaprak Dökümü - 2007-2010
Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı - 2006
Sen Ne Dilersen - 2005
Erkek Tarafı - 2005
Hırsız Polis - 2005-2006
Çemberimde Gül Oya - 2004 (Kon...tamamı
GÜLER ÖKTENVİDEOLARI
GÜLER ÖKTENFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı