USD (Alış - Satış) : 3,53 - 3,54 EURO (Alış - Satış) : 3,76 - 3,76
BONCUK YILMAZ HABERLERİ
 1  2 

Boncuk Yılmaz kimdir?

Trenle seyahat ederken Ahmet Uluçay ile tanışmasıyla birlikte 2004 yılında Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filmiyle oyunculuğa başlamıştır. Bu filmdeki "Nihal" rolüyle aynı yıl düzenlenen yirmi altıncı Siyad Türk Sineması Ödülleri'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü"'nü almıştır. Bu filmdeki başarısıyla beraber, Kızlar Yurdu, Sıla ve Haneler gibi yapımlarda bulunmuştur.

Filmografi:
Mazi Kalbimde Yaradır 2011
Haneler 2009
Sıla (Narin) 2006
Kızlar Yurdu 2006
Sessiz Gece 2005
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak (Nihal) 2004tamamı
BONCUK YILMAZVİDEOLARI
BONCUK YILMAZFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı