DİZİ / YEŞİL DENİZ 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yeşil Deniz Dizisi 9. Bölüm özeti:

İsmail Sedef ' i kaybetse de altınlardan vazgeçmiyor. Televizyonların en samimi, en doğal, en içten dizisinde bu hafta sadıçların kız isteme sahneleri Cuma gecesine damga vurmaya hazırlanıyor.

Sedef ' in sözlenmesiyle birlikte İsmail büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Ancak yine de ayakta durmaya çalışır, yıkılmaz. Süleman ise Köstencelerin Halil ' e verdiği sözden sonra kızını istemeye gitmek zorundadır.

Bu durumu annesine açar. Emin ve Şükrü ' nün maddi problemleri yapmak zorunda oldukları düğünü zora sokarken Tüccar Sami ' nin İsmail ' e nispet yapar gibi Çakırcalı Hoca ' nın evini satın almak istemesi İsmail için bardağı taşıran son damla olmuştur.

İsmail arkadaşlarını kahvede toplar, kendilerine bu tokadı garibanlığın attığını söyler. Şimdi bu garibanlıktan intikamlarını almak istiyorlarsa Süleman ' ın planını tekrar devreye sokup altınları çıkarmaya mecburdurlar.

Tabi bunun için önce İsmail ' in Zümrüt ' le arasını düzeltmesi, Hilmi başkanın istediği tiyatronun da şenliklere kadar yetiştirilmesi gerekmektedir. Bakalım sadıçların garibanlıkla mücadelesi başlarına daha ne gibi işler açacaktır?