DİZİ / SULTAN 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Sultan 12. Bölüm özeti:

Sultan'la Şeyhmus eski defterleri açıyor

Sultan çaresiz kalır ve geceyi Şeyhmus’la birlikte ninenin evinde geçirir. O gece eski defterler açılır. Alacağı, borcu bir tek aşktır. Faik, Kendirler’e onca yaptığından sonra bir de eve talip olur. Şeyhmus’la karşı karşıya gelir.

Bu bir yenilgi bile olsa, Faik için intikamı bitmemiştir. Şeyhmus’u yeni bir sürpriz beklemektedir. Sultan ise evi kurtarmak için son çare olarak bir de babası Aziz’e gider. Aziz para verecektir ama bir şartla! Bu sırada François ile Sultan’ın aralarında başlayan ilişki birlikte pikniğe gitmeye kadar ilerler. Bu durum Şeyhmus’un gözünden kaçmaz.

Şeyhmus için tek eksik, Sultan’ın Faik’le ortaklığı bitirip, boşanmamalarıdır. Sonunda Kendirler’in evine müşteri bulunur. Ev satılacaktır, yeni ev bakılır. Derken kapı çalar…Şeyhmus işine engel olanların peşine düşer.

Bu takipte “dolandırıldım” diyen Bilal’in çokta hayal dünyasında olmadığını, Sabri’yi takip ederken yolları kesiştiğinde anlar. Yüzleşme vaktidir. Sultan ile Şeyhmus’un boşanmalarını istemeyen Nine, Sultan’ı geçmişle yüzleştirirken, Şeyhmus belki de bu hayatta sona gelmiştir.