DİZİ / KUZEY GÜNEY 53. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kuzey Güney 53. Bölüm özeti:

Kuzey, Cemre'ye karşı ilk kez zırhlarını indiriyor

Kuzey, Cemre’nin yaşadığı acıyla yüzleştiğinde, hayatında ilk kez sevdiği kadına karşı zırhlarını indiriyor. Burak Çatalcalı geçirdiği kazanın ardından hayatta kalma mücadelesi verirken, arabasında bulunan delil onu, Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi haline getirir.

Bu olayla, devam eden soruşturma yeni bir boyut kazanır. Komiser Şeref mesleği bırakmasına sebep olan bu davanın izini yeniden sürmeye başlar. Soru işaretleri Şeref’i Sinaner köşküne kadar götürür. Şeref’in ziyareti köşkte dengelerin bozulmasına neden olur.

Banu artık, annesiyle ağabeyinin kendisinden sakladıkları bir durumun varlığından emindir. Bu sırada kaza haberini alan Venüs, yardım etmesi için Kuzey’in kapısını çalar. Burak’ın kaza geçirmeden önce Venüs’le paylaştığı bilgiler, Kuzey’le Güney’i yeniden karşı karşıya getirir.

Cemre ise etrafında yaşanan olayların uzağında, Barışla yaptığı anlaşmanın biteceği günü sabırla beklemektedir. Kuzey’in Venüs’ün iddialarını araştırmak için şirkette daha sık görünmesi Cemre’yi mutlu eder.

Ancak bu mutluluk, Zeynep’in oyunları yüzünden kısa sürede yerini hüzne bırakır. Kuzey, Cemre’nin yaşadığı acıyla yüzleştiğinde, hayatında ilk kez sevdiği kadına karşı zırhlarını indirir.